FARMEC-FM GROUP
Deschide-ti propria afacere acum!


Warning: include(): open_basedir restriction in effect. File(/home/catalins/public_html/farmec.org/rvsincludefile/pathway_fc3d3359c29a8dcde1f95b3f3111755f.html) is not within the allowed path(s): (/home/serviciifunerare:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/serviciifunerare/public_html/farmec.org/Castigul-FM.php on line 144

Warning: include(/home/catalins/public_html/farmec.org/rvsincludefile/pathway_fc3d3359c29a8dcde1f95b3f3111755f.html): failed to open stream: Operation not permitted in /home/serviciifunerare/public_html/farmec.org/Castigul-FM.php on line 144

Warning: include(): Failed opening '/home/catalins/public_html/farmec.org/rvsincludefile/pathway_fc3d3359c29a8dcde1f95b3f3111755f.html' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/serviciifunerare/public_html/farmec.org/Castigul-FM.php on line 144

Warning: include(): open_basedir restriction in effect. File(/home/catalins/public_html/farmec.org/rvsincludefile/icon_fc3d3359c29a8dcde1f95b3f3111755f.html) is not within the allowed path(s): (/home/serviciifunerare:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/serviciifunerare/public_html/farmec.org/Castigul-FM.php on line 147

Warning: include(/home/catalins/public_html/farmec.org/rvsincludefile/icon_fc3d3359c29a8dcde1f95b3f3111755f.html): failed to open stream: Operation not permitted in /home/serviciifunerare/public_html/farmec.org/Castigul-FM.php on line 147

Warning: include(): Failed opening '/home/catalins/public_html/farmec.org/rvsincludefile/icon_fc3d3359c29a8dcde1f95b3f3111755f.html' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/serviciifunerare/public_html/farmec.org/Castigul-FM.php on line 147
DESCARCA CATALOG
DESCARCA CATALOG
DESCARCA CATALOG
 
 
 
 

 
Indiferent cum folosesti produsele FM ai doar de castigat.
Programul MLM al sistemului FM GROUP a fost conceput special pentru reteaua sa de consumatori, care pot deveni si reprezentanti de vanzari directe.
 
Nu trebuie sa investeşti bani pentru ati deschide propria afacere (cumperi doar pachetul de start care va fi unealta ta de lucru).
 
Nu ai angajati, sefi, firme, chirii, salarii, birocratie,  contracte, plati la termen, lumina, apa, impozite, TVA... etc, etc...

*****Prestati o munca care va ofera independenta absoluta. Singur(a) decideti cu cine veti lucra, va alegeti orele care va convin, iar grupa colaboratorilor dumneavoastra sunt partenerii in care puteti avea incredere totala.

FM AFACEREA CU CARE NU POTI PIERDE

Ce anume ne ajuta foarte mult?  CALITATEA PRODUSELOR!Colaboram cu DROM FRAGRANCES (www.drom.com) - o companie de prestigiu, cu vechime in fabricarea uleiurilor de parfumare, care distribuie esentele si caselor de moda renumite: Giorgio Armani, Cacharel, Chanel, Hugo Boss, Versace… etc.

Sunt 3 PASI SIMPLI cu ajutorul carora poti obtine o independenta financiara confortabila:

Avem deci CU CE! Sa vedem CUM SE FAC BANII:

1. Castigi economisind

(Nu castigi primind bani, ci castigi cheltuind mai putini)

Fie ca vei cumpara produse cosmetice pentru propria ta folosinta, fie ca vei cumpara produse pentru a le face cadou prietenilor si cunostintelor, ai numai de castigat.

Pretul special pentru distribuitori inseamna ca te vei bucura de economii importante in bugetul tau: spre exemplu, in loc sa achiti 49 RON pentru un parfum, ca distribuitor inregistrat vei achizitiona acelasi parfum la pretul de numai 35 RON, asta insemnand o economie de 14 RON! Astfel, daca folosesti 3-4 produse lunar pentru consumul familiei si tot cam atatea le oferi cadou (un cadou deosebit de apreciat, in loc de banale atentii de cele mai multe ori nefolositoare pentru cel ce le primeste), poti depasi suma de 100 RON economie. Si nu numai atat: profiti de posibilitatea de a-ti desfata simturile alegand dintr-o multitudine de arome nobile si o gama larga de produse cosmetice. Anual, economia ta poate deci depasi 1200 RON. Wow!

 
Esti multumit! Ok, nu esti singurul! Marea majoritate vor insa mai mult. Tu?
 
2. Castigi din vanzare

Este foarte usor sa obti venituri suplimentare prin vanzarea produselor cosmetice FM.

Pur si simplu achizitionezi produsele cosmetice la pret de distribuitor si le promovezi cu 40% profit brut.

Compania te lasa pe tine sa decizi daca si cat muncesti: nu iti impune un volum minim de vanzari. TU decizi daca doresti doar sa iti suplimentezi veniturile actuale sau sa faci din aceasta afacere preocuparea ta principala.

Sa facem cateva calcule: 8 ore de munca 22 de zile lunar... Cate produse vinzi in 8 ore? Doua parfumuri? Zece? Douazeci? Hai sa luam un caz nefericit de un parfum la 2 ore, deci 4 pe zi, 88 lunar. Ce profit  lunar avem: 88 buc.x14 ron profit/buc.= 1232 ron !!!  wooow!!  Sunt multi oameni care muncesc din greu si nu castiga o astfel de suma.

Mai mult, calculele dar mai ales realitatea arata ca in anumite perioade ale anului (luna cadourilor, sf. Valentin, 8 martie...) poti depasi cele mai optimiste asteptari, cu o vanzare de peste 2000 ron lunar fara mari eforturi!!

Esti FOARTE multumit! Stim, si noi suntem! Afla insa ca adevarata afacere abia acum urmeaza!
 
3. Castigi din retea dezvoltand afacerea
 
Prezinta avantajele companiei si cunostintelor tale si inscrie-i ca distribuitori ai produselor FM. Vor beneficia de toate avantajele de care tu beneficiezi si, in plus, vei ajunge sa ai si un venit pasiv, rezultat din activitatea celor inscrisi de tine, de ei sau in adancime pana la ultimul inscris.
 
Inscriind noi membri, compania realizeaza vanzare, deci castiga! De aceea, te motiveaza sa continui aceasta munca in folosul ei: un procent de 21% din valoarea vanzarilor lunare FM il redistribuie sub forma de bonus (in bani) membrilor FM, impartindu-se dupa eficienta vanzarii grupurilor generate.

Performanta de a obtine 1000 euro lunar:

O persoana energica poate ajunge – doar cu acest al treilea pas, afara de castigul din vanzare - la o suma de 1000 euro lunar in 8-18 luni de la inceperea afacerii in sistem part time sau 4-8 luni in sistem full time. Dupa atingerea acestui nivel castigul este permanent crescator!  Asta da afacere!

Nici calculele, nici intuitia nu te vor ajuta pe tine, noul membru sa fii convins de veniturile ce se pot realiza datorita acestui pas. Desi este demonstrabila, se pare ca aceasta afacere nu este una care se dezvaluie de la inceput, ci ea trebuie invatata, parcursa etapa cu etapa si asa se capata increderea si se realizeaza succesul!

 

   ACEST AL TREILEA PAS...

Este curtat de marea majoritate a membrilor grupului...

Este pus in aplicare de multe ori „instinctiv” si nu in deplina cunostinta...

Este inteles corect de mai putin de 25% dintre membrii grupului...

Aduce venituri tuturor celor care il aplica corect...

Aduce venituri mari in timp celor care il aplica constant si corect...

Aduce venituri foarte mari celor care il aplica constant si corect, dedicandu-si timpul fauririi retelei proprii de distribuitori...

Esti naucit si neancrezator... Si asta stim! Am trait si noi sentimentul... Dar, daca ai parcurs cu interes tot textul si ai ajuns in acest punct inseamna ca esti omul pe care il putem invata sa ajunga cat mai usor la performanta, folosind experienta noastra si entuziasmul tau!  SUCCES!  si nu uita: la FM doar cine nu vrea nu castiga! Tu vrei?  Noi suntem pregatiti sa te indrumam!
 
Incepe propria ta afacere cu ce-a mai mica investitie: INSCRIERE:


 


 
 

 
Copyright © 2010 Reteaua MLM Farmec.org membru FM Group